3 Gode skiferie destinationer i Norge

Vi har undersøgt destinationer i Norge der henvender sig til skiferie, og fundet frem til 3 gode destinationer i Norge. Disse destinationer er danskernes favorit destinationer i Norge og de er velbesøgte af dansker hver eneste år.

Hafjell – Olympisk skiområde

Hafjell er en af de mest populære destinationer i Norge, og har tidligere været vært for flere olympiske disipliner. Hafjell har pister i farverne grøn, blå, rød og sort, så der er noget for nybegynderen og den øvede. Alle pisterne strækker sig over 35 kilometer, der er fordelt ud på de forskellige farver. Hafjell har også Norges længste nedfart, som er en pist på mere end 7 kilometer. De 35 kilometer pister er udstyret med et velfungerende liftsystem, dette liftsystem har Norges eneste gondollift. Hafjell er også udstyret med et af Norges største lysanlæg, som lyser hele 7 kilometer nedfart, så du har også mulighed for at stå på ski i Hafjell, når mørket falder på.

Hemsedal – De skandinaviske alper

Hemsedal er et utroligt flot naturskænt område, som er indrammet af flotte høje bjerge. Hemsedal er Skandinaviens højest beliggende skidestination, hvor det højeste område er 1.497 meter over havets overflade. Hemsedal er næst største skiområde i Norge, med mere end 40 kilometer lange nedfarter og pister. Der findes grøn, blå, gul og sorte pister i Hemsedal, så der er noget for enhver, uanset om du er nybegynder eller øvet. Den høje beliggenhed der er i Hemsedal, er med til at gøre området mere snesikkert, og skisæsonen længere.

Trysil – Norges største skisport område

Trysil er Norges største skisportsområde og har pister der er fordelt ud over grønne, blå, røde og sorte pister der i alt udfør 67 kilometer, ud over disse pister er der også 100 kilometer langrend. Der er også terrænparker, off-pister og pukkelpister i Trysil, så der er mulighed for lidt af hvert. I Trysil ligger alt på et sted, og du behøves ikke at bruge en bil til at komme rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *