Bilferie er blevet populært

Kør selv ferie er meget populært til destinationer, som Kroatien, Italien hvor der er under 24 timers kørsel. Mange rejsende mener at køreturen er en del af ferien, og vil ikke være foruden. Ved selv at køre til ferie destinationen, har de mulighed for at have mere baggage med uden at betale ekstra. Du slipper også for, at bruge penge på, at leje en bil på ferien.

3 fordele ved bilferie

  • Typisk billigere end at flyve
  • Mulighed for mere baggage
  • Man har bil til rådighed

Billigere end at flyve?

Det er tit billigere at køre i bil til destinationer der ligger tæt på Danmark. De store besparelser kommer især når man er 4-5 i bilen. Når du kører i bil betaler du kun for benzin og afgifter pr. bil, så hvis du er flere i bilen bliver din benzin og afgifter billigere pr. Person. Hvis du er mere end 2 personer kan det i de fleste tilfælde være billige, at kører på ferie i bil. Man skal dog tage højde for, at der i flere lande kræves vejafgift.

Hotel eller camping?
Om man skal tage på hotel eller camping ferie, kommer an på hvad man foretrækker. Hotel er mere renligt og luksuriøst, hvor camping er mere hyggeligt og har typisk flere faciliteter. Camping er i de fleste tilfælde også billigere end, at bo på et hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *