Fodboldrejser Barcelona – Oplev verdensbedste Lionel Messi

Fc.BarcelonaFodboldrejser til Barcelona er en af de mest populære fodboldrejser, og det er den ikke uden grund. FC Barcelona har nogle af verdensbedste fodbold spiller, så som den berømte Lionel Messi, Andre Inieste, og mange af de andre store stjerner på holdet. Lionel Messi er flere gange blevet kåret til verdensbedste spiller.

Camp Nou er stadionen Fc. Barcelona spiller deres hjemmekampe på, der er plads til 99.354 siddende tilskuere, hvilket gør Camp Nou til den 10 største stadion i hele Europa. Det er også muligt, at få en guidet tur på Camp Nou, hvor der vil blive fortalt historier om klubben, og du får lov, at komme ned og se spillernes omklædningsrum.

Når der ikke er fodboldkamp, har Barcelona en masse andre ting, at tilbyde, så som shopping, gå på bar, eller tag ud og få et godt måltid mad. Barcelona er specielt kendt for deres små tapas retter. Hvis du ønsker, at se noget mere kulturelt kan du udforske Barcelonas katedral La Sagrada Familia.

Hotel i Barcelona

Barcelona er en utrolig populær storby, der drager mange turister til destinationen, hver eneste år. Der findes rigtig mange overnatningsmuligheder i Barcelona, og der kan fås alt fra 1 stjernet hoteller til luksus hoteller med 5 stjerner. Grunden den store konkurrence i hotel branchen i Barcelona, er hotel priserne yderst konkurrence dygtige, i forhold til andre storbyer.

Få 3 gratis uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Barcelona

Du kan bruge vores service til, at få 3 gode tilbud på en af de mange fodboldrejser Barcelona. For at få disse gratis uforpligtende tilbud, skal du udfylde nedenstående formular. Når du har trykket indhent tilbud, vil du indenfor kort til modtage tilbud fra rejsebureau, der tilbyder fodboldrejser Barcelona. Når du har valgt det bedste tilbud, vil rejsebureauet ringe dig op eller kontakte dig via mail, for at få de sidste oplysningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *