Fodboldrejser Liverpool – Oplev en intens stemning

NLiverpoolormalt vil man forbinde Liverpool med den store populære fodboldklub Liverpool FC, som spiller sine kampe på fodboldarenaen Anfield. Byen rummer dog mange andre spændende seværdigheder, såsom The Beatles History, ægte engelske pubber og meget andet.

Selvom Liverpool FC har haft deres op- og nedture gennem karrieren, har der altid være en utrolig høj opbakning fra de mange Liverpool fans. Slagsangen ”You’ll never walk alone” høres ofte på pubber i og omkring stadion, og har du engang været med til en kamp med Liverpool FC på hjemmebane, kan det garanteres, at det er en oplevelse du vil prøve igen med en af de mange fodboldrejser Liverpool.

Selve klubben Liverpool FC blev grundlagt helt tilbage i 1892. Alle deres hjemmekampe er spillet på Anfield, medmindre andet var umuligt. Klubben er en klub med store traditioner, og med hele 45.362 tilskuerpladser er der gang i den til enhver kamp.

Når der ikke er fodbold kan byen tilbyde shopping i stor stil. Derudover kan man opleve hvilken begejstring der er omkring storbandet The Beatles, som dengang havde bopæl i Liverpool.

Udover The Beatles har byen andre store kunster som Echo og the Bunnymen samt en del andre. Byen rummer fantastisk liv og stemning, og på din rejse til Liverpool skal du helst planlægge hjemmefra hvad du gerne vil opleve, der findes nemlig meget mere at se, end du lige forventer.

Transport i Liverpool

På grund af byens størrelse og byens aktivitet kan det ofte være svært at komme rundt, uden en masse ekstra ventetid. Når du ankommer til Liverpool og gerne vil ind til centrum, kan dette gøres på forskellige måder. Der findes både busser og tog, som transporterer dig direkte til centrum. Er du på bar bund, er der masser venlige mennesker som kan guide dig frem til den ønskede destination.

Skal du fra centrum og mod Anfield stadion, så er det både muligt med tog, taxa eller bus. Det nemmeste er helt klart med bus, og med kun 3,5 km fra centrum, tager det ingen tid at komme til stadion. Busserne kører direkte til Anfield. Det anbefales at man rejser i god tid inden kampens start, da der ofte er mange mennesker. Alternativt kan man nyde en kold øl i baren tæt på stadion, og samtidig synge med på sangen for de mange Liverpool fans ”you’ll never walk alone”.

Få 3 gratis uforpligtende tilbud på en fodbold rejse til Liverpool

Du kan bruge vores tjeneste til, at 3 skarpe tilbud på din næste fodboldrejse til Liverpool! Du skal udfylde nedenstående formular, efter du har udfyldt den vil rejsebureauer der tilbyder fodboldrejser Liverpool, give dig tilbud på din ønskede rejse. Du modtager en mail, hver gang et rejsebureau har lave, et tilbud til dig med en fodboldrejse til Liverpool. Når du har valgt det bedste af de 3 tilbud, vil en rejsekonsulent ringe dig op eller kontakte dig via mail for, at få de sidste oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *