Fodboldrejser Manchester United – Oplev de store stjerner på Old Trafford  Manchester united

Manchester United er en af de størst fodbold klub i England, klubben har verdensberømte spiller som Wayne Rooney, Robin van Persie og mange andre store fodboldstjerner. Klubben er den mest succesrige engelsk klub, med 20 vundet mesterskaber, 4 Liga Cup titler og 11 FA Cup titler.

Manchester United har spillet deres hjemmekampe på Old Trafford siden 1910, stationen har plads til 75.769 siddende tilskuer. Manchester Uniteds museum er beliggende i den nordtribunen del af Old Trafford. Museet har oprindelse i 1986, og er var oprindeligt beliggende den sydøstlige del af Old Trafford. Museet udformer sig over tre etager og har hvert eneste år cirka. 200.000 besøgende gæster.

Hoteller i Manchester

Der findes mange forskellige hoteller i Manchester alt fra 1 stjernet hoteller til 5 stjernet luksus hoteller. Når du skal vælge placering af dit hotel, kommer det meget an på om din rejse er kort eller lang. Hvis din rejse er kort vil det være det smartest valg og vælge et hotel tæt på stadion Old Trafford. Hvis din rejse er længere end 2-3 dage, vil det være en god ide og bo i centrum, så i kan nyde den fantastiske by, og dens seværdigheder.

Få 3 gratis uforpligtende tilbud på fodboldrejser til Manchester United

Hvis du udfylder den nedenstående formular, vil du kun modtage op til 3 gratis uforpligtende tilbud på en fodboldrejse til Manchester United. Når du har udfyldt formularen, vil du indenfor kort tid modtage op til 3 tilbud på en fodboldrejse til Manchester United fra forskellige rejsearrangører. Når du har modtaget dine tilbud, er det op til dig og vælge det der passer bedst til dine præferencer. Efter du har valgt tilbuddet, kontakter rejsearrangøren med det bedst tilbud, dig via mail eller telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *