Spil golf året rundt i Portugal

Hvert eneste år rejser danskerne til Portugal for at spille golf. Denne golfdestination er meget populær på grund af dens behagelige klima, flotte natur omgivelser og deres gæstfrihed. Søger du nye udfordringer der kan forbedre dig, som golfspiller eller ønsker du bare, at få nogle gode oplevelser, så er Portugal den helt rette destination.

Der er omkring 80 golfbaner i Portugal, alle med forskellige sværhedsgrader og layouts, mange af banerne er tegnet af berømte arkitekter som fx. Henry Cotton, Rocky Roquemore og Arnold Palmer.

Lissabon og Algarve kysterne er en af de mest populære golfdestinationer, og har fået tildelt en række internationale priser. Lissabon har blandt andet modtaget den anerkendende pris ”Best Established Golfing Destination Europe” i år 2007.

Mange af golfbanerne er beliggende ved kysterne og har derfor en flot udsigt over det azurblå hav, samt en udsigt med flotte bjerge.

Azorerne og Madeira er, også 2 attraktive golfdestinationer, hvor man får den perfekte kombination af golfrejse og flotte naturoplevelser.

Populære golfbaner

Oitavos golfbanen er beliggende ved Lissabonkysten banen har derfor udsigt ud over havet fra de fleste af hullerne. Denne bane er en af de flotteste og bedste baner på Lissabonkysten.  En anden meget populær golfbane er Victoria, som er beliggende i Algarve. Banen har mange træer, som bliver brugt til forhindringer. Golfbanen er bygget  af den berømte Arnold Palmer.

Få et skræddersyet tilbud på din næste golfrejse til Portugal

Ved at udfylde formularen nedenunder, modtager du op til 3 tilbud på en golfrejse, vores partner er specialister i, at arrangere golfrejser til danskerne til de mest populære destinationer. Vores partner vil være nødsaget til, at give dig et skarpt tilbud, da de er i direkte konkurrence mod hinanden om, at få dig som kunde.

Det behøves hverken, at være dyrt eller uoverskueligt, at komme på en golfferie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *