Golfrejser Spanien er et paradis for golf udøver

Spanien er mange danskeres favorit  destination når de skal på golfrejse dette skyldes, at Spanien har nogle af Europas flotteste baner, deres klima er behageligt, og deres hotel standard er høj. Spanien byder på over 300 forskellige baner, så der er stor mulighed for, at finde en bane der passer lige efter dit behov og ønske. Spanien er kendt for, at have en flot natur, og det vil du også opleve på golfbanerne. Mange af banerne har en flot havudsigt, hvor man kan se det smukke blå vand, dette er med til at fuldende din golf oplevelse. De mest populære golf destinationer i Spanien er Costa del Sol, Costa Blanca, Gran Canaria og Mallorca.

Costa del Sol

Der ligger omkring 60 forskellige golfbaner i Costa del sol, hvor fire af dem af blandt de 10 bedste i Europa.  Få kilometer væk fra Marbella, ligger den populære golfbane La Quinta Golf & Country Club. La Quinta golf & Country Club er udstyret med 27 huller, og delt op i 3 områder : San Pedro, Ronda og Guadaiza. På denne golfbane venter der mange udfordringer og gode oplevelser.

Gran Canaria

Gran Canaria har et subtropisk klima, hvilket gør Gran Canaria til en perfekt golfdestination, der er varmt året rundt på denne kanariske ø. Der er 8 golfbaner på Gran Canaria, hvor en af de smukkeste er Meloneras Golf, som har 18 huller, hvor de første 9 huller er med en flot bjergudsigt, og de sidste 9 huller har en utrolig flot havudsigt. Banen er bygget så, at sværhedsniveauet hæves hul efter hul.

Mallorca

På mallorca ligger der omkring 24 golfbaner, hvor der er noget for en hver smag. En af Mallorcas mest populære bane er Golf Son Gual, hvor der er kræset for alle detaljer, banen er udstyret med 18 huller, og er en bane i topklasse med massere af udfordringer. Klubhuset har en udsigt ud over den flotte palma bugt. Golf Son Gual blev indviet i 2007, og er blevet designet af den tyske Thomas Himmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *