Golfrejser Tyrkiet – En luksus golfrejse

Golfrejser Tyrkiet er noget relativt nyt i Tyrkiet, og er først kommet til landet indenfor de seneste år. Udviklingen af golfbaner er eksploderet de senere år, og er oppe på hele 14 baner, der ligger omkring byen Belek. Byen strækker sig på en 20 kilometer lang kyststrækning. Tyrkiet har et varmt klima, hvilket medfører at der er sol stort set året rundt. Byen Belek der er center for de mange golfbaner, ligger kun en bustur på 35 minutter fra Antalyas lufthavn. Befolkningen i Tyrkiet er meget gæstfrie, og står klar til at hjælpe, hvis dette skulle være nødvendigt. Tyrkiet har lange skønne sandstrande, et aktivt byliv, lave priser og et af de bedste gastronomiske køkkener i verdenen.

5 stjernet hoteller der er til at betale

I byen Belek ligger der adskillige 5 stjernet hoteller, til meget konkurrence dygtige priser, i forhold til andre steder i verdenen. Disse hoteller kan fås med alt inklusiv og uden alt inklusiv, der er også mulighed for, at tilkøbe pension på de fleste af hotellerne.

Service niveauet på hotellerne i Belek er meget høje, og personalet er villige til at gøre meget, for at tilfredsstille deres gæster.

Golfbaner i verdensklasse

Belek har golfbaner, der er blevet designet af kendte navne som Feherty, Montgomerie, Dye, Thompson og Faldo, der har givet golfbanerne international anerkendelse. 4 ud af de 14 golfbaner er med på listen over de 100 bedste golfbaner i Europa.

Belek og Antalya har også været vært for den førende globale begivenhed i golf industrien ”International Golf Travel Market”.

Golfklubben PGA Sultan har været vært for Tigerwoods i 2012, der har været ledsaget af nogle af verdens bedste golfspiller som Rory McIlroy, Luke Donald, Lee Westwood, Justin Rose, Charl Schwartzel, Webb Simpson og Hunter Mahan.

IAGTO, der er en forkortelse af ”International Association of Golf Tour Operators”, har i 2008 kåret Belek i Tyrkiet til at være årets golfdestination.

Selvom golfbanerne bliver gæstet af nogle af de bedste golfspillere i hele verden, er der baner for spillere på ethvert niveau.

Få 3 gratis uforpligtende tilbud på golfrejser til Tyrkiet

Brug vores tjeneste til, at indhente 3 gratis uforpligtende tilbud på golfrejser Tyrkiet. Når du har udfyldt nedenstående formular, modtager du op til 3 tilbud fra rejsebureauer der tilbyder golfrejser til Tyrkiet. Derefter vælger du det bedste tilbud du har modtaget, så indenfor kort tid vil rejsebureauet sende dig en mail eller ringe dig op for, at få de sidste informationer de mangler.
For at give rejseburearne den bedste chance for, at matche dine ønsker og behov til en golfrejse til Tyrkiet, kan det anbefales, at du bruger lidt ekstra tid på at beskrive hvad du ønsker i feltet ”Beskriv din ønskede rejse”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *