badge

3 Ferie Tilbud
London

 

London storbyen med alle muligheder!


Europas storby nummer et, London, er et eftertragtet feriemål for rigtig mange danskere. Byen rummer alle slags muligheder, fra besøg på museum til shopping i stor stil.england londonLondon er nok allermest kendt for dets kongehus, som rigtig mange englændere elsker og følger helt tæt på. Derfor er det et besøg i sig selv, at opleve dronning Elizabeths slot, Buckingham Palace, som ligger i det centrale London.
Generelt rejser mange til London for at opleve de mange seværdigheder, og for at få et indblik i storbyens liv.
Med en rejsetid på under to timer er London et eftertragtet feriemål, og ønsker man blot en forlænget weekend, er dette også en mulighed. De fleste turister indlogerer sig på et af Londons smukke hoteller, hvorefter de udforsker byen i alle dens lag.
Sammen med Londons mange seværdigheder, findes der også store lækre gourmetrestauranter, som efterhånden er blevet så populære, at selv de største madentusiaster tager til London for at opleve disse.
London er endvidere kendt for sine mange pubber, hvor man kan nyde en kold øl til en god omgang engelsk fodbold på storskærm.Der er også mange fodboldrejser der går til London for, at se fodbold i verdensklasse.
Derudover kan du for alvor smage på den klassiske engelske morgenmad, med alt hvad der medfølger af æg, bacon, pølser samt frisk juice og kaffe.

Vejret


england london andet billedeØnsker du en charterferie med afslapning og skyfri himmel, er London ikke stedet for dig. Vejret minder meget om det danske vejr. I sommerperioden fra juni til august vil temperaturene ligge mellem 16-20 grader i skyggen. Fra september er temperaturene faldende, og i vintermånederne fra december til februar vil du opleve en temperatur på 5-7 graders varme.
London er kendt for at have rigtig mange regnvejrsdage, og det er ikke for sjov at der årligt er mellem 13-19 regnvejrsdage om måneden.

I sommerperioden vil man oftest kunne opleve 6-8 solskinstimer om dagen, mens der i vintersæsonen kun er 3-5 solskinstimer om dagen.

Vejret er fantastisk for dem som elsker at shoppe. Det er hverken for koldt eller for varmt, men husk paraplyen. Risikoen for regn er stor.

Seværdigheder


London Eye


London Eye er nok en af Londons største og mest kendte seværdigheder i London. Fra det store pariserhjul, som måler 135 meter i højden, kan du opleve den fantastiske udsigt ud over hele London by. Pariserhjulet er beliggende i bydelen South Bank og er bestemt en oplevelse værd.

Buckingham Palace


Dronning Elizabeths bopæl, Buckingham Palace er et af de mest besøgte steder i London. Synet af det store slot samt de mange garder, der på hest og gående beskytter slottet er en helt klar oplevelse. Hver dag kan man opleve vagtskifte på paradepladsen ved Whitehall. Dette sker hverdage kl. 11.30 og søndage kl. 10.00.
Husk kameraet, så mindet om et besøg ved Buckingham Palace er at finde i fotoalbummet.

Oxford street


Er du tilhænger af shopping, kan du med fordel besøge den 2,5 km lange gade, som huser masser forretninger, stormagasiner, restauranter og meget andet. Her finder du både discountbutikker og designerbutikker. En besøg i Oxford street kan nemt tage en hel dag, og der er ikke grænser for, hvor meget du kan nå at handle ind, før dagen er forbi. Her findes noget for både mænd og kvinder i alle aldre.

Tower of London


I East London finder du Londons historiske slot, hvor du kan se alt fra afhuggede hoveder til kronjuveler og mange andre historiske fund. Rigtig mange turister besøger årligt Tower of London, så det kræver både tid og tålmodighed, når du skal besøge slottet, men er du historisk interesseret er dette helt klart et besøg værd.

Madam Tussads voksmuseum


Rigtig mange har både hørt og set det kendte voksmuseum, Madam Tussad’s, hvor mange af verdens stjerner bor, vel og mærket i form af voks. De mange stjerner og kongelige er lavet så godt, at det er svært at se forskel fra den rigtige til efterligningen. Husk kameraet, så dem derhjemme kan se dig stå side om side med de kendte.
De mange voksfigurer er udført helt ned til mindste detalje, og rigtig mange vil sige, at et besøg til London kræver et besøg hos Madam Tussad’s. Er du stor fan af de kendte, er dette nok det tætteste du kommer på dem.

Teater i London


I London ligger adskillige teatre, hvorfra det er muligt at se nogle af verdens bedste teaterstykke. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Her findes både store som små stykker, og det er ikke noget som vil nedlægge dit budget.