badge

3 Ferie Tilbud
Den Franske Riviera

 

Den Franske Riviera:


Langs den franske riviera finder du et hav af kendte, fashionable og historiske byer som f.eks.: Cannes, Saint Tropez, Nice, Antibes og Monte Carlo.Vejret ved den franske riviera er varmt om sommeren, dog er det ofte til af holde ud, for den almindelige dansker. Regn og nedbør er yderst begrænset og finder kun sjældent sted. Hvis du gerne vil forlænge din sommer så er den franske riviera det perfekte valg.

Ønsker du ikke at se på strande og historiske byer, er det muligt at besøge en børnefavorit i byen Antibes-les-Pins, hvor Europas største marineland ligger med spækhuggere, delfiner og søløver.
De kunstinteresserede kan besøge museet La Malmaison i Cannes, hvor man kan finde værker af berømte kunstnere såsom: Matisse, Ozenfant og Picasso.

Nedenfor vil vi se på nogle af de kendte feriemål som er blandt danskernes favoritter.


Nice


frankrig den franske rivieraNice er den mest farverige by langs den franske riviera.

Byen er fyldt med hyggelige gader og butikker, og strandende er fyldte. Der er mange gamle historiske bygninger og imponerende velhaver palæer langs kysten.

Ønsker du at shoppe finder du i Nice et væld af butikker, spisesteder og markeder.Cannes


frankrig den franske riviera andet billedeEn af de mest berømte sydfranske byer er Cannes. Byen er primært kendt for sin årlige filmfestival som afvikles først på foråret i maj måned, og tiltrækker i høj grad Hollywoods jetset med filmdivaer i glamour.
Denne festival tiltrækker hvert år mere end 200.000 personer fra filmindustrien, fans og star-gazers.

Udover den kendte filmfestival er der året rundt et hav af kongresser som finder sted i byen.
Du kan slentre langs den berømte strandvej La Croisette, gå i eksklusive butikker eller spise skaldyr mens du har udsigt over Middelhavet.