badge

3 Ferie Tilbud
Grupperejser

 

Hvad er en grupperejse?


Har du og din partner forskellige interesser, eller er du single, så kan det ofte være en fordel for dig, at tage på en grupperejse. De fleste af dem som vælger en grupperejse, rejser oftest alene, men det hænder ofte at par tager afsted sammen, for at møde nye mennesker. Grupperejser er ofte sammensat af folk i alle aldre, og på grund af at ferien er valgt efter eget ønske, har de deltagende ofte fælles interesser, hvilket bidrager til en god stemning og et godt sammenhold på de forskellige hold.Vælger man en grupperejse som par, rejser man både sammen og hver for sig. Som enkeltperson bliver man automatisk en del af det sociale liv i gruppen, og har man på et tidspunkt et ønske om at trække sig lidt tilbage, og blot være sig selv, kan dette med fordel lade sig gøre.

grupperejserPå en grupperejse er man oftest grupper af 10-18 personer, hvilket gør det mere overskueligt at rejse sammen med andre. Hvert hold har sin egen rejseleder, som er med på alle de praktiske ture, hvad enten det er cykling, vandring eller bjergbestigning.

Rejselederen er den person, som oftest gør disse grupperejser til noget specielt. Han/hun er uddannet indenfor dette fag, og er kendt i områder, hvor end man måtte færdes.

Introducer dine venner eller bekendte for denne rejseform, og lad jer drage ud i et eventyr sammen, hvor i kan dele nogle fantastiske oplevelser sammen.

Hvad er fordele og ulemper ved grupperejser


Fordelen ved grupperejser er, især for dig som rejser alene, at du får mulighed for at møde nye mennesker der snakker samme sprog. Det bliver muligt for dig at dele dine oplevelser med andre, som eventuelt har samme interesser som dig, og du kan nemt ende med at få venner for livet.

grupperejser andet billedeEr man par eller venner, som vælger en sådan rejseform, vil man ligeledes få mulighed for at møde nye mennesker, samtidig med at man forstærker forholdet til sine kære egne.

Med denne rejseform er du garanteret en rejseleder som kender området og landet, og kan svare på næsten alt, hvad du måtte have af spørgsmål, indenfor området.

Der bliver taget hensyn til om du er ny eller rutineret, hvad enten det drejer sig om cykling, vandring eller bjergbestigning.

På grund af de mindre rejsehold, vil du opleve at komme helt tæt på de andre rejsende, og er du heldig, vil du have venner for resten af dit liv.

Ulemper ved en sådan ferie kan for dig som er single være, at der skal betales ekstra værelsesgebyr. Du er tvunget til at åbne dig op og møde nye mennesker, og dette kan for nogle, være en opgave i sig selv.

Ulemperne ved at tage af sted som par er, at du ikke er afsted på en romantisk ferie alene, men er nødt til at være social sammen med andre, dog vil det i de fleste tilfælde være sådan, at man er indstillet på feriens formål, og derfor ved at man er afsted sammen med andre, med fælles interesser som en selv.

Er du frisk på en ny og anderledes ferie, hvor chancen for at få nye venskaber er stor, kan du med fordel vælge en grupperejse næste gang du skal på ferie.