badge

3 Ferie Tilbud
Venedig

 

Venedig - Den historisk by


Venedig er en rejse tilbage i historien, hvor man kan dvæle ved det eventyrlige, romantikken og fortidens pragt. I Venedig er der ingen biler og alt transport forgår med skib eller båd.Markuspladsen


italien venedigMarkus kirken har 5 klokkeformede kupler og 4 bronzeheste placeret hen over hovedindgangen. Kirken rummer foruden originale guldaltertavler, et skattekammer og de originale forgyldte bronzeheste.

På toppen af kirken ligger det 99 meter høje klokketårn Campanilen, som giver den absolut bedste udsigt over byen.

Den mest kendte cafe i Venedig er Caffe Florian, som med små saloner, orkester og høfligt personale, leder tankerne hen på cafe livet, hvor intet er forandret siden 1720.


En sejltur på Canal Grande


I centrum af Venedig ligger Canal Grande, som er hovedfærdselsåren igennem byen. Det er også her du finder taxi-bådende, som sejler i ring rundt i Venedig er en billig og hurtig transport form rundt i byen.

Turen rundt er 4 km. lang. Du vil passere 4 fodgænger broer, og mere end 100 historiske palæer, mens der sejles mellem gondoler, vandbusser og lastpramme.


Shopping


italien venedig andet billedeRundt omkring Markus Pladsen er der fyldt med internationale mærkevare forretninger, som f.eks.: Dolce & Gabbana, Diesel og Ferrari. Dette fortsætter ned langs den smalle gade Merceria, hvor i sidegaderne finder de mindre forretninger med lædervarer og masker.

I San Polo og Santa Croce kvarteret finder du mange af de værksteder som producerer de kendte venetianske masker. Disse værksteder fremstriller masker og klædedragter fra 1700-tallet, som blev anvendt til de overdådige baller, som blev afholdt i byens palæer.


Rezzonico palæet


Det mest kendte palæ langs Canal grande er Rezzonico palæet. Her er en unik chance for at se adeligt hjem for rige købmænd. Huset rummer flotte sale med møbler og porcelæn fra 1700-tallet og har egen balsal.