badge

3 Ferie Tilbud
Japan

 

Gå ikke glip af Japan og Tokyo


Japan er kendt som landet med de mange kontraster. Det er kontraster i naturen men også i kulturen og historien kontra det moderne Japan. Kontrasterne bliver tydelige når du på din ferie besøger de traditionelle historiske templer og samtidig ser neon belysningen og det pulserende liv i Tokyo.Her har vi samlet oplevelser du IKKE må gå glip af i Japan og Tokyo.

Cherry-Blossom Festival


I april og maj, finder du denne festival, som er årets største begivenhed når kirsebærtræerne begynder at blomstre. De lyserøde træer finder du i parkerne i Tokyo og enhver anden storby, hvor turister og japanere benytter lejligheden til at fejre begyndelsen på foråret med en picnic. Da det er en populær begivenhed, som tiltrækker mange turister, er det en god ide at få booket overnatning.

Mount Fuji


japan japanMed sine 3.776 meter over havets overflade er Mount Fuji det højeste bjerg i Japan. Du kan vælge at bestige bjerget til fods, men du kan også snyde lidt og tage bussen et lang stykke op ad bjerget for at tage den sidste tur mod bjergets krater til fods. Mount Fuji er i dag en aktiv vulkan.Kyoto


Den kulturelle by Kyoto er en ældgammel kejserby og var hovedstaden i Japan frem til 1868. Byen er på UNESCOs liste over verdensarv, da den rummer 17 af de bedst bevarede templer fra Shinto-tiden. I Kyoto finder du den traditionelle japanske kultur, hvor den er bedst bevaret. Rejsen til Kyoto er letteste med tog fra Tokyo med højhastighedstoget Shinkansen.

Tokyo


Oplev den fascinerende og fængslende hovedstad Tokyo, som med sine traditionelle templer og moderne bydele, giver et perfekt billede af det kontrastfyldte land. Oplev de største seværdigheder som Tokyo Tower, Imperial Palace, Meiji-helligdommen og Kannon Temlet. Tokyo er regnet som verdens største by med sine 38 millioner mennesker på over 2000 kvardrat kilometer.

Eller tag på shopping i Nakamise shopping garden, hvor de største varemærker kæmper side om side om din opmærksomhed.

japan japan andet billedeDu kan også opleve Japans Manga univers i gaderne omkring Harajuku Stadion, hvor unge ynder at klæde sig ud som tegneseriefigurer eller "Hello Kitty"-figurer med korte skørter og lyserøde rottehaler.
En god måde at opleve Tokyo, er at tage en bådtur mellem de forskellig attraktioner via Sumida floden. Her kan du stige af ved nogle af de gamle kvarterer og opleve et godt måltid mad, som pirrer dine sanser.Få 3 ferie tilbud til Japan og Tokyo


Japan er et ørige med 126 millioner indbyggere, og rummer en bred vifte af turist oplevelser. Her får man den bedste ferie med de mange oplevelser, hvis den planlægges af et rejsebureau med erfaring fra Japan. Derfor bør du vælge 3 Ferie Tilbud, til af finde de 3 rejsebureauer, som kan give de 3 bedste tilbud på en drømmeferie til Japan.