badge

3 Ferie Tilbud
Safari

 

Se spændende dyr på en af de mange safari rejser


Drømmer du om at opleve den afrikanske vildmark med løver, elefanter, bjørne og mange andre vilde dyr, så skal du bestille en rejse til Tanzania, Kenia eller Sydafrika, som er nogle af de største safarilande.Mulighederne for at opleve de mange fantastiske dyr og deres færden i junglen er mulig på en sådan rejse. Ønsker du at kombinere oplevelse med afslapning er dette også en mulighed.

Som udgangspunkt forbinder man ikke Afrika med det vilde luksus, men med den store interesse for safari rejser, er der flere steder i Afrika, hvor du kan bo på femstjernet luksus og nyde solens varme ved en skøn og lækker pool.

safariNår man rejser til Afrika er det vigtigt at man forinden man bestiller sin safari rejse, orienterer sig om hvilket klima der er på det pågældende tidspunkt. Vejret er meget forskelligt, hvad enten man rejser til den sydlige, østlige eller nordlige del af Afrika, men et er sikkert, du vil på alle tispunkter kunne møde de fantastiske vilde dyr, men deres færden er forskellig fra sommer til vinter.

Dyrene kan bedst lide at færdes rundt, når solen ikke varmer direkte på dem. Alle disse informationer omkring vind og vejr kan findes hos de forskellige rejseselskaber, som med sikkerhed giver den information, som er nødvendig.

Har du en forkærlighed for vilde dyr, og ønsker du at komme helt tæt på, skal du helt bestemt vælge en safarirejse. Der er mulighed for at ride på elefantryg, klappe den enorme løve eller lege med de mange aber.

safari andet billedeØnsker du derudover at kombinere din safarirejse med en aktiv ferie, kan du med fordel vandre i bjerge, bestige bjerge eller cykle omkring i Afrikas vilde natur.

Du kan planlægge din safari rejse efter lige nøjagtig dit eget ønske, og selv bestemme hvad du vil se og hvornår du vil se det.

De fantastiske guider kan fortælle dig alt hvad du behøver og vide, og vil med garanti sørge for at din oplevelse bliver fyldt med eventyrlige minder.