badge

3 Ferie Tilbud
Singlerejser

 

Singlerejser


Singlerejser er et fænomen som vokser stigende i disse tider. I Danmark er der halvanden millioner singler, hvoraf 175.000 er alene med børn. Dette viser en undersøgelse lavet af Danmarks statistik.Før i tiden så man det som et tabu at rejse alene på ferie, men med den store socialisering der sker i det danske samfund, ønsker flere og flere at rejse, selvom de er singler.

singlerejserFør i tiden kunne man opleve at det oftest var dyrere at rejse alene. Mange rejseselskaber tog ekstra gebyr for singleværelser, men på grund af den enorme efterspørgsel på singlerejser, har flere rejseselskaber helt eller delvist fjernet de ekstra gebyrer, og flere hoteller bruger dobbeltværelser som enkeltværelser.

Mange af de store kendte rejseselskaber er bevidste om de nye tendenser og tilbyder derfor enkelte rejser til singler, mens enkelte bureauer tilbyder et stort udvalg af rejser til singler.

Forkskellige former for singleferier


Er man single har man, ligesom par og familier rig mulighed for at opleve ferier i alle mulige former.
Nogle vælger det luksuriøse liv på et krydstogt, hvor adskillige singler mødes og hygger sig. Det er ikke meningen med rejsen, at det skal fungere som en datingferie, men mere som en ferie, hvor man har mulighed for at mødes med andre, som man deler interesse med.

Flere og flere singler vælger den aktivitetsprægede ferie, hvor der er mulighed for at bruge sin krop. Her kan man cykle i bjergene, vandre i fjeldene eller klatre. Dette gøres ligeledes sammen med andre singler.

singlerejser andet billedeEr du mere til badeferie er dette også en mulighed. Mulighederne er mange, og det handler blot om at slå sig løs og snakke med andre mennesker, som er i samme situation som en selv.

Når du bevæger dig uden for hjemmets fire vægge, er det automatisk lettere at åbne sig op og snakke med nye mennesker. Singleferie er ikke længere anderledes end andre ferie. Her kan man nyde sig selv og slappe af, og samtidig være social med andre på lige fod med en selv.

Er du single og har børn, er muligheder ligeledes mange. Flere rejseselskaber tilbyder rejser for dig med børn, og med en speciel børnerabat. Når du tager på ferie med dit barn, har du mulighed for at slappe af og snakke og lege med dit barn. Har du enkelte dage brug for dage, hvor du er dig selv, eller hvor du kan snakke med andre voksne, er der på mange hoteller tilbud om børnepasning og underholdning uden din tilstedeværelse.

Er du heldig, kan det være tilfældet at din barn finder andre børn at lege med, med forældre i samme situation som din, herved får din barn nye kammerater samtidig med, at du skaber nye kontakter.

I dagens Danmark er der flere og flere der bliver singler, og udbuddet er rejser til de mange singler bliver blot større. Som single skal du ikke være bange for at kaste dig ud i noget nyt. Du vil opleve at få helt nye venskaber, og samtidig få en fantastisk ferie.