badge

3 Ferie Tilbud
Aktivferie

 

Aktiv ferie for alle


Har du brug for en ferie rig på oplevelser og indtryk, hvor du deltager aktivt?
Så kan det være at en af de mange aktive ferie er noget for dig. En aktiv ferie kan være både vandreferie, cykel ferie eller andre aktiviteter.Disse rejser er for dig, som ønsker en aktiv ferie kombineret med fantastiske naturoplevelser, men samtidig foretrækker at sove i en god seng om natten.
Din baggage kan blive transporteret fra hotel til hotel, så du blot skal koncentrere dig om at nyde den daglige vandre- eller cykeltur mellem destinationer.
En aktiv ferie kan være for hele familien.


Hvad en aktiv ferie?


aktivferieVil du holde varmen ved at give den fuld gas med sport - eller slappe af ved poolen.
Her er mange eksempler på aktiv ferie:

Sport, spa og fitness


Oplev en masse træningsaktiviteter og aktivitetsmuligheder for hele familien, hvad enten du er til zumba, løb eller fodbold.

Vandre eller cykle


Oplev din næste ferie til fods på en af de mange vandreferier i Europa. Smukke vandreture i fantastiske naturområder og overnatning på gode hoteller.
Eller tag en cykelferie, hvor du selv bestemmer tempoet, og hvor der altid er god tid til at opleve det fortryllende landskab du kommer igennem.


Løb på din rejse


aktivferie andet billedeLøb på dit næste rejsemål. Du kan kombinere aktiv ferie med flere destinationer, hvor løbeturen er en del af ferien.


Dykke eller surfe


Du kan tage til rejsemål med optimale dykkerforhold og hvor du kan tage et dykker kursus efter PADI-systemet.
Surf som nybegynder eller erfaren. Du kan opleve mange af verdens bedste surfsteder.