Rejser

Sådan får du det bedste rejsetilbud


Det bedste rejsetilbud


Det bedste rejsetilbud får du når du har flere tilbud på hånden, hvor du ved at rejsebureauerne, har gjort deres bedste for at give det bedste rejsetilbud til dig. Samtidig ønsker du ikke at skulle vurdere rigtig mange tilbud på rejser samtidig, da det kan blive en stor opgave.

Derfor mener vi, at det bedste beslutningsgrundlag får du, når du har 3 tilbud på rejser, som er givet af 3 rejsebureauer, som samtidig ved, at de er i konkurrence med hinanden.


3 Tilbud på en rejse


3 Rejsetilbud gør det let for dig ved at udvælge de 3 rejsebureauer, som bedst matcher dine ønsker til en rejse. Derved sparer du en masse tid og undgår en masse spildt ved at lade 3 Ferie Tilbud finde de 3 bedste tilbud.


En drømmerejse handler om tillid


En drømmerejse handler om tillid, som du har til det rejsebureau, som du vælger til at levere din rejse. Selvom du får 3 tilbud på din drømmerejse, så vælger du selv hvilke rejsebureauer,
som du ønsker at gå i en tættere dialog med. Gennem denne dialog opstår den tillid, som er nødvendig for at vælge det rette rejsetilbud fra det rette rejsebureau.