badge

3 Ferie Tilbud
Fodboldrejser

 

Fodboldrejser - Se dit ynglings hold


Er du stor fan af fodbold? Så bør du prøve en af de mange fodboldrejser til udlandet, hvor du kan opleve store hold som F.C. Barcelona, Real Madrid eller et af de andre store hold. Fodboldstemningen er helt i top, og intensiteten er høj og kan ikke sammenlignes med de danske stadions. Fodboldspillerne er niveauer højere end de danske spiller, og derfor bliver der spillet fodbold i verdensklasse.Hvad koster en fodboldrejse?


fodboldrejserDer er meget forskel på hvad en fodboldrejse kan koste, de store hold er normalt dyre, og hvis det er en top kamp er de normalt endnu dyre. Der er også pris forskel på, hvor på stadion man skal sidde eller stå. I England er billetterne generelt lidt dyre end de er i Spanien.
Udover billetten skal der også bruges penge på transport til fodboldrejsens destination, og der kan man tage en bus, kør selv, eller tage et fly. Du skal også have et sted, at bo når du kommer til destinationen, prisen vil være meget varierende ud fra hvad du vil opholde dig på, du kan enten bo på hotel, vandrehjem eller i en lejlighed.

Populære fodboldrejse destinationer


Fodboldrejser Liverpool


Fodboldrejser Liverpool er en af de mest populære fodbold destinationer, hvilket skyldes den enormt intense stemning på stadion. Liverpool FC spiller deres hjemmekampe på Anfield, hvor der er plads til 45.362 tilskuer. På stadion vil du opleve den enormt populære, fodbold sang "You ll never walk alone".
Liverpool har også mange andre spændende ting, at tilbyde udover fodbold, byen har en et byliv med en fantastisk stemning.

Fodboldrejser Barcelona


fodboldrejser andet billedeFodboldrejser Barcelona er manges foretrukne fodboldrejse, da FC. Barcelonas hold indeholder nogle af verdensbedste spiller i hele verdenen. FC. Barcelona spiller deres hjemmekampe på Camp Nou, hvor der er plads til 99.354 siddende tilskuer, hvilket gør Camp Nou til den 10 største stadion i hele Europa.

Fodboldrejser Manchester United


Fodboldrejser Manchester United er den mest populære fodbolddestination i England, da de har nogle af verdens bedste spillerere. Manchester United spiller deres hjemmekampe på Old Trafford, hvor der er plads til 75.769 siddende tilskuer på en kamp.