badge

3 Ferie Tilbud
Krydstogt

 

Krydstogt luksus ferie


Et krydstogt er en afslappende rejseform, hvor forkælelse og underholdning i top klasse er første prioritet. Et krydstogt er perfekt for hele familien, da der er en bred vifte, af aktiviteter på krydstogterne, så der er noget for en hver smag.krydstogtPå et krydstogt kan du slappe helt af, og nyde din ferie, og du vil have de perfekte rammer til, at stresse helt af. De fleste krydstogter har underholdning for hele familien, og mad i verdensklasse. På et krydstogt får du service og kulinariske oplevelser i verdensklasse, og du vil opleve flere spændende havne, og oplevelser.

Krydstogterne sejler dig rundt til forskellige seværdigheder, og imens du bliver transporteret, har du mulighed for, at nyde den flotte havudsigt der er til søs.

Er krydstogt ikke dyrt?


krydstogt andet billedeJa og nej , fordi prisen du betaler på et krydstogt er typisk dyre end hvad en charterrejse vil koste. Men i det lange løb er pengene hurtig tjent ind igen, da du spare penge på aktiviteter, til leje af bil. Mange af krydstogterne inkludere fuld pension, så du får 3 måltider om dagen, og derfor skal du ikke bruge ekstra penge på mad.

Der er forskellige priser på krydstogt, afhængig af hvilke klasse du vil have, til hvor lang din turs varighed. Så priserne af meget forskellige, og kan passe ind i næsten ethvert rejsebudget.

Fra få dage til rundrejse


Et krydstogt kan variere fra nogle få dage, til 100 dage. Alt afhængig af om det er et kort krydstogt, eller om det er en rundrejse.