badge

3 Ferie Tilbud
Hawaii

 

Rejs til det eksotiske Hawaii


Hawaii er nok et af verdens mest diskuterede rejsemål. Dels på grund af øens skønne placering midt i Stillehavet, men også på grund af den fantastiske natur, det krystalklare blå hav og de fantastiske strande.Hawaii-øerne består af mange hundrede små øer, og de 8 største betragtes som hovedøerne. Øen Hawaii er den største af de mange øer, og Honolulu, som er den kendte storby med alverdens shopping muligheder, ligger på den tredjestørste ø.
Rigtig mange mennesker verden over betragter Hawaii som et af de smukkeste feriesteder verden over. Det er blevet en fetish for mange mennesker, at rejse til øen, for blot at vie sin kærlighed til hinanden i form af ægteskab.

Derudover rejser mange til øen for at nyde de pragtfulde strande, den fantastiske temperatur og det lækre havvand.
Øen byder ligeledes på bjergbestigning og oplevelser af nogle af de største vulkaner. Endvidere er Hawaii kendt fra 2. Verdenskrig, hvor Japanerne bombede Pearl Harbor, som førte til at USA drog i krig. Flåden bruges i dag for turister, som ønsker en rundvisning, med mulighed for at besøge et interessant museum.

Pearl Harbor ligger i hovedstaden Honolulu, hvor der er rig mulighed for at opleve kæmpe skyskrabere, nogle af verdens dyreste yachter samt shoppe i en af de mange butikker.
Hawaii er et rejsemål som i den grad skal opleves, og vælger man en ferie i Californien eller New York, kan man samtidig medregne et besøg til det fantastiske ø paradis Hawaii.

Bedste strande


usa hawaiiMalaekahana Bay
Stranden ligger på øen Oahu Hawaii. Stranden ligger længst mod nord og er især populær på grund af dens mange vandaktiviteter, så som surfing, windsurfing, kajak og fiskeri. Derudover er vandet og sandet utrolig fantastisk. Stranden har masser plads med skygge, hvilket tiltrækker mange af dem, som nyder stilheden ved vandet uden chance for at blive solbrændt.
Omkring og tæt på stranden ligger masser restauranter, hvor der kan nydes en god drink eller middag.

Waikiki Beach
Denne strand ligger i Honolulu, og tiltrækker mange på grund af de gode surfing muligheder, det lækre strandsand og det skønne badevand. Herudover ligger der mange restauranter, barer og klubber, som åbner op for et fantastisk natteliv.
Stranden er nok en af de mest kendte strande på Hawaii, og var da også før i tiden stedet hvor de kongelige befandt sig.

Hanalei Bay
Stranden her ligger på øen Kauai i den nordligste del. Stranden er hele 3 kilometer lang og 100 meter bred og er fyldt med kridthvidt blødt sand og krystalblåt havvand. Stranden er en af de nok smukkeste strande på Hawaii, og med en fantastisk baggrund i form af vandfald og bjergtoppe som strækker sig langt op mod skyerne, er denne strand et helt klart besøg værd. Der findes desuden masser vandsportsaktiviteter og lækre restauranter.

Vejr og klima


usa hawaii andet billedeHawaii ligger i et område, hvor solen skinner næsten året rundt. Alle årets 12 måneder har en stabil temperatur på mellem 23-27 grader. De højeste temperaturer forekommer oftest i August, September og Oktober, hvor der kan blive op til 29 grader i skyggen.
De laveste temperaturer finder sted i januar og februar, hvor det bliver ned til 20 graders varme.
Vandtemperaturen ligger stabilt mellem 24-27 grader året rundt. Der er i gennemsnit mellem 8-11 solskinstimer om dagen og regn dagene varierer fra 16-22 pr. måned.

Seværdigheder


Vulkansk nationalpark
På Hawaii ligger den fantastiske Volcanoes nationalpark, som blev etableret helt tilbage i 1916. Parken rummer adskillige vulkaner, og især de to vulkaner Kilauea og Mauna Loa er nogle af de mest populære.
Sammen med en af de mange guider er det muligt at opleve enkelte vulkaners lava samt mange af de sorte sandstrande. Derudover rummer parken "Rainbow Falls", hvor vand fletter sammen med sol og danner smukke regnbuer samt masser smukke, eksotiske og farverige blomster.