badge

3 Ferie Tilbud
Golfrejser

 

Golfrejser - nye udfordringer


Golf er blevet en meget populær sportsgren i Danmark. Trænger du til nye udfordringer, så du kan udvikle dig som golfspiller, eller søger du bare nye oplevelser. Så er golfrejser en glimrende måde, at gøre dette på. Med golfrejser har du mulighed for, at prøve kræfter med nogle af verdens bedste baner. Golfferie behøves hverken, at være dyre eller besværlige, med vores service, får du de bedste tilbud på golfrejser fra forskellige rejsebureau .Golf er for folk i alle aldre og forskellige niveau


golfrejserGolf er for alle, lige fra unge til ældre mennesker, nybegynder til øvede golfspillere.

I Europa anvendes det fælles EGA-handicapsystem, hvilket sikre at du spiller med eller i mod andre spiller på dit eget niveau.

Stor Britannien er det eneste land i Europa der ikke har dette handicapsystem.

CONGU (British Golf Unions Joint Advisory Committee) og England Golf had dog i samarbejde udarbejdet et andet handicap system, som du kan anvende som alternativ.


Populære golfrejse destinationergolfrejser andet billedeGolfrejser til Spanien
Golfrejser Spanien er mange danskeres favorit golfdestination, hvilket skyldes at Spanien har nogle af Europas flotteste baner. Spanien har en flot natur, og et behageligt klima til, at spille golf i. Mange af banerne i Spanien har en flot havudsigt, hvor man kan se det smukke blå vand.

Golfrejser til Tyrkiet
Golfrejser Tyrkiet har i de seneste år været i en eksplosiv udvikling, og er oppe på 14 golfbaner. Golfbanerne er placeret rundt om byen Belek, som ligger 35 minutters kørsel fra lufthavnen Antalya. Byen Belek har golfbaner der er international anerkendt, og blevet designet af kendte navne så som: Feherty, Montgomerie, Dye, Thompson og Faldo. Hotellerne i Tyrkiet er af høj standard, og priserne er konkurrence dygtige i forhold til andre golfdestinationer.

Golfrejser til Portugal
Golfrejser Portugal denne golfdestination er meget populær på grund af landets behagelig klima til, flotte natur, og gæstfrie befolkning. Der er omkring 80 golfbaner i Portugal, nogle af disse golfbaner er blevet tegnet af populære golfbane arkitekture, så som Arnold Palmer, Henry Cotton og Rocky Roquemore. Områderne Lissabon og Algarve kysterne, er meget populære områder, at rejse til for, at spille golf. Disse områder har modtaget en række af internationale priser.

Skræddersyet golfrejser
De fleste rejsebureau skræddersyer deres golfrejser, da folk har meget forskellige behov, og prisniveauer. Når rejsebureauer skræddersyer golfrejser, kigger de på hvilke bolig forhold du ønsker, om du selv har dit golfudstyr med hjemme fra, eller skal leje det på destinationen. Det kan også være om du ønsker forplejning eller transport.