badge

3 Ferie Tilbud
Thailand

 

Rejs en tur til Thailand og oplev det rene paradis.


I Thailand vil befolkningen, som er gæstfrie og smilende byde dig velkommen. Her har du muligheden for at få den mest fantastiske ferie, med lækker mad, kridhvide strande og lækkert turkisblåt hav.I Thailand har du mulighed for at tilrettelægge din egen ferie, hvad enten du er til total afslapning ved stranden eller opleve storbyen og dens mange interessante seværdigheder.

Mange danskere vælger at rejse til Thailand når vejret i Danmark er trist og gråt. Herved kommer de fleste tilbage med fornyet energi og mod på at gå hårdhudet igennem den danske vinter.

thailandThailand ligger i Sydøstasien, kun 15 grader nord for Ækvater, hvilket betyder at et tropisk klima med temperaturer på op til 38 grader. I Thailand bor der 65 millioner mennesker, hvoraf 10 millioner bor i hovedstaden Bangkok. Omkring 95 % af thaierne er buddhister, hvilket er en religion med meget varme, tolerance, gæstfrihed og næstekærlighed.

Thailand er ligesom Damark et land med monarki, og thaierne sætter en stor ære i at prisværdige deres konge. Demokrati er udbredt i Thailand, og folket vælger selv hvem deres leder skal være.

Thailand er især kendt for deres smukke natur, såsom smukke vandfald, frodige bjerge, kæmpe klipper og gyldne strande.

Ligeledes er landet kendt for det pulserende natteliv, uanede shopping muligheder og lækker billigt mad.

Ønsker du en storbyferie kan det anbefales at rejse til Bangkok, som ligger i det nordlige Thailand. Her har du mulighed for at shoppe på et af de mange markeder eller i et af de kæmpestore shopping centre. Byen byder ligeledes på et vildt natteliv, hvor du kan besøge et af de mange barer og nyde en drink i det lune sommervejr. Er du på jagt efter noget mere kulturelt, er det helt sikkert værd at besøge det gamle kongepalads og et af de mange smukke templer. Endvidere byder det thailandske køkken på uanede smagsoplevelser. Her er det især anerledes at spise ved et af de mange gadekøkkener, som ligger i centrum af byen. Maden er forholdsvis billigt i landet, og det kan sagtens lade sig gøre at spise for 30 kr. på en hel dag.

Er du mere til afslapning skal du besøge byen Phuket, som ligger i den sydlige del af Thailand. Her er der mulighed for at nyde det skønne solskin på en af de mange hvide sandstrande eller bade i det turkisblå hav. Går du langs strandende vil du her opleve mange massører, som er placeret helt ned til vandet. Dette er helt klart en oplevelse værd.

De fleste danskere som rejser til Thailand vælger en ferie på to uger eller mere. Ofte kombinerer man afslapningsferie med oplevelser såsom en tur gennem jungleskov på elefantryg, eller på en golfrejse, hvor de besøger de pragtfulde drømmelignende golfbaner, dykkerture i mange meters dybde og meget andet.

Strande i Thailand


Ønsker du en daseferie ved stranden skal du enten rejse til den centrale del af Thailand eller den sydlige del. Her vil du til gengæld kunne finde nogle af verdens smukkeste strande. Det kridhvide sand og det blå hav er ikke til at stå for.
På de fleste strande er der mulighed for leje af solsenge og parasoller. Der er ligeledes mulighed for lækker massage, køb af frisk frugt, vandsportsaktiviteter såsom surfing, svømning, skating, vandcykling og meget andet.
Solen er meget hård, så det er vigtigt at huske solcremen, og selv om du normalt godt kan tåle solen, så sørg for at leje en parasol - herunder skal du med garanti også nok opnå det ønskede brune kulør.

Vejr og klima


Thailand har et tropisk klima med tre sæsoner som berøres af monsunen. De tre sæsoner er den varme og tørre, den kølige og tørre samt regntiden med tropisk regnskovsklima. Kendetegnet for månederne marts-maj er den høje temperatur og den høje luftfugtighed. Månederne juni-september er nærmere betegnet som regntidsperioden, dog stadig med masser varme i luften og solrige dage.
Månederne oktober-februar er kendetegnet ved det lidt køligere og tørre klima med nordøstlige vinde.
Normalt ligger gennemsnitstemperaturen på mellem 24-33 grader hele året rundt. Vejret er generelt lidt køligere nordpå, hvor der findes bjergrige skovområder.
De fleste danskere rejser til det sydlige Thailand i områderne omkring Phuket eller Krabi. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 25-26 grader, og der er færrest regnvejrsdage i månederne januar, februar, maj, september og oktober.

Udflugter og oplevelser


thailand andet billedeThailand byder på mange uforglemmelige oplevelser i verdensklasse. En udbredt aktivitet for turister er en tur i Tuk Tuk gennem Bangkoks gader. Det er både billigt, sjovt og vældig praktisk.
Noget andet man skal gøre, når man besøger Thailand er at tage på trekking i junglen. Her vil man tage rundt i junglen og møde de forskellige junglestammer, som med garanti vil overraske over den smukke og simple måde de lever på.
Thailand er ligeledes kendt for deres vilde natteliv. Har man mod og lyst til at begå sig ud i byens farverige barer er dette helt klart en oplevelse værd.
En af de helt specielle oplevelser er thai-massagen. Thaimassagen er speciel i måden den udføres på. Massøren bruger både hænder, fødder, albuer , hæle og knæ til at få energien til at strømme frit gennem hele kroppen. Dette er helt klart en oplevelse værd.
Udover de ovenstående udflugter, byder landet ligeledes på oplevelser som ridning på elefantryg, dykning med rigtig mange flotte fisk, hajer og andet, fantastiske shopping muligheder og meget andet.

Udforsk selv Thailand eller forudbestil udflugter inden afrejse.
- Bangkok
- Chiang Mai
- Hua Hin
- Koh Chang
- Koh Samui
- Krabi
- Phuket