badge

3 Ferie Tilbud
Sydney

 

Sydney i Australien


Sydney er kendt for at være verdens smukkeste storby. Her finder du det populære arkitekttegnede operahus, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon.I den store by har du mulighed for en gåtur igennem Sydneys gamle havekvarter, The Rocks, at shoppe i turistmekkaet Darling Harbour eller nyde et måltid mad i det hyggelige Chinatown.

Sydney ligger ud mod Stillethavet i delstaten New South Wales i Austalien. Storbyen rummer adskillige muligheder, hvor nogle af dem er shopping, lækre restaurantbesøg og en tur på en af de populære lækre strande, som er beliggende et par kilometer fra centrum.

Sydney er en by med liv. De fleste turister besøger byen på grund af de mange oplevelser, attraktioner og seværdigheder.

Sydney er kæmpe stor havneby, hvor der hvert år er flydt med store yachter og mindre både. Byen er også særdeles attraktiv på grund af det gode vejr og det gode kulturelle liv.

Ønsker man at besøge en af de større storbyer med rigtig mange muligheder for shopping i gode butikker, spisning på mange forskellige restauranter, kulturelle oplevelser og meget andet, er Sydney et rigtig godt alternativ.

Strande i Sydney


australien sydneyBondi beach er en af Sydneys mest fantastiske strande, og ligger få kilometer fra Sydneys centrum. Stranden ligger i en bugt, hvilket gør den fantastisk til at surfe på, derfor er der også mange surfere der besøger denne strand. Surfere på alle niveauer, kommer til denne strand for, at prøve kræfter med dens bølger. Hvis du ønsker, at lære at surfe er der rig mulighed for det, da der er surf skoler der har åbent året rundt. Der er også beskyttet område, der giver nybegynder lov til, at øve i fred for de erfarende surfere.
På strand promenaden ligger der restauranter og butikker, for en hver smag.

Manly beach er en af mest berømte strande for surfere, da bølgerne hverken er for små, eller for store, derved er bølgerne gode til at øve sig på. Manly Beach er let tilgængeligt med en færgetur fra Sydney der tager cirka 30 minutter med færgen Circular Quay. Der er kun 5 minutters gåtur, fra færgen til strandpromenaden,

Vejr og klima i Sydney


Sydney har evigt forår, og har året rundt lune temperaturer. De højeste temperaturer forekommer i november til marts, hvor gennemsnitstemperaturen er 20-23 grader, hvoraf de højeste grader ryger op på omkring 26 grader, mens de laveste temperaturer i disse måneder ligger på omkring 16-19 graders varme. I disse måneder er der oftest mellem 8-9 solskinstimer om dagen, og mellem 11-12 regnvejrsdage om måneden. Vandtemperaturen ligger omkring 23 grader, hvilket er de højeste igennem året.

De resterende måneder af året fra april til oktober er temperaturene en smule lavere. Her ligger gennemsnitstemperaturen mellem 13-18 grader. De højeste temperaturer kan forekomme at være 17-22 grader, mens de laveste temperaturer falder helt ned til 8 grader. I disse måneder er der mellem 7-9 solskinstimer om dagen, og mellem 9-11 regnvejrsdage om måneden. Vandtemperaturene er i disse måneder på omkring 18-20 grader.

Attraktioner og seværdigheder Sydney


Operahuset i Sydney


Oaustralien sydney andet billedeperahuset i Sydney er en af de mest berømte bygninger for 1900 tallet, og berømte for den kunstneriske opførsel der er sket i bygningen. Operahuset er tegnet af den berømte arkitekt Jørn Utzon.

Operahuset har omtrent 100 rum, inklusive en stor koncertsal med op til 2.679 siddepladser. koncertsalen er udstyret med et verdensberømt orgel med 131 registre og 10.154 piber, hvilket regnes for, at være det størete mekanisk traktur orgel i hele verdenen.

Derudover har den 5 teatersale, hvor en af dem har op til 1.507 siddepladser. Der er også 4 restauranter, 6 barer, og en masse souvenirbutikker.
Åbningstider: Operahuset har åbnet for 9-17 dagligt.

Tarango Zoo


Tarango Zoo er Australiens førende zoologisk have, og byder på 2.900 eksotiske og australske dyrearter så som kænguruer, koalaer, tamanske djævle, emuer, krokodiller, sumatran tiger og mange andre spændende dyrearter. Tarango Zoo er beliggende på havnefronten på forhøjet jord, så du har en ubeskrivelig udsigt mod Sydney Cove, Harbour Bridge og operahuset. For at komme ud på denne ø fra Sydney, kan du tage en færge, dette tager kun 12 minutter.

Tarango Zoo har åbent for 9-17 dagligt.
Pris: Voksne AU$ 44 og børn(4-15 år) AU$ 22.