badge

3 Ferie Tilbud
Barbados

 

Barbados


Barbados er en tropeø der er beliggende i det Caribiske øhav i Vestindien. Barbados er den østligste af de caribiske øer, og fra sydspidsen er der både udgang til Atlanterhavet og Caribiske hav. Øen har indtil 1960 erne været en engelsk koloni, men opnåede uafhængighed i 1966. Barbados er oprindeligt opstået som en vulkanø, men er i dag kendt for de mange kridthvide sandstrande og det krystalblå hav.Barbados er sammen med mange af de andre øer i det Caribiske hav, noget de fleste drømmer sig hen til. Øen er fuldstændig fantastisk for disse, som ønsker en ferie i total luksus og med alt hvad der indebærer en stemning af ferie.

Barbados har med dens tætte beliggenhed på ækvator sommer og sol hele året rundt. Det anbefales at man rejser til den subtropiske ø fra december til maj, da vejret er en smule køligere og mere behageligt samt med mindre risiko for regn.

barbados barbadosDe fleste der rejser til Barbados foretrækker vestkysten. Her findes mange populære og lære sandstrande og flot koralrev, som især tiltrækker mange dykkere.
Østkysten bærer mere præg af voldsomme bølger og har flere skær, hvilket tiltrækker de mange surfere.

Mange turister forestiller sig Barbados som værende et virkelig eksklusivt feriested. Det er heller ikke forkert. Der ligger rigtig mange flotte og virkelig luksuriøse hoteller, som koster rigtig mange penge. Der findes dog også hoteller for familier og andre turister, som rejser til Caribien for at nyde strandene og vandet, og som ikke går så meget op i hotellets standard.

Paradisøen har rigtig mange sportsaktiviteter såsom surfing, sejlads og dykning. Derudover er feriedestinationen populær for disse som elsker lange vandreture og ridning i den tropiske natur.
For dem som ønsker en ren afslapningsferie med gode strande og badning i havet, findes der også rigtig mange gode restauranter og shopping steder samt gode barer, så man ikke kommer til at kede sig om aftenen.

Vejr og klima Barbados


Barbados er udelukkende kendt for det fantastiske klima og det skønne vejr. Rigtig mange turister rejser til en af de caribiske øer, som året rundt byder på sol og varme. Hele året rundt er der en gennemsnittemperatur på 27-28 grader, med en højeste temperatur på 29 grader og en laveste temperatur på ned til 23 grader. Vandtemperaturen er nogenlunde stabil hele året rundt og ligger på omkring 27-29 grader.
Solskinstimerne er ligeledes meget faste hele året rundt. Hver dag hele året er der omkring 8-10 timers solskin om dagen.
Det der er bemærkelsesværdigt ved Barbados er de mange regnvejrsdage som kan forekomme. I månederne fra februar til maj er der chance for færrest regnvejrsdage, mellem 7-9 om måneden. I de resterende 8 måneder kan der forekomme helt op til 18 regnvejrsdage om måneden, hvilket er en del. Dog gælder det for de fleste måneder, at der kan forekomme omkring 14-15 regnvejrsdage hver måned.

Strande på Barbados


Barbados er et tropisk paradis, øen er omringet, af flotte kridt hvide sandstrande, nedenstående vil vi nævne nogle af de mest populære strande på trope øen.

Sydkysten og vestkysten egner sig til folk der ønsker, at dyrke solen og slappe af, man finder nemlig masser af flotte kridthvide sandstrande og koralrav på disse kyster.

Accra beach er den mest populære strand imellem besøgende og den lokalebefolkning, grundet den gode kombination af rolig svømning og spændende bølger. Denne strand har også en række vandaktiviter så som: vindsurfing, snorkling, surfing og andre vandaktiviteter.

barbados barbados andet billedeSandy Lane beach er beliggende på vestkysten af Barbados, stranden har taget navn efter det luksuriøse hotel "Sandy Lane hotel" der er beliggende direkte på stranden. Havet ved Sandy Lane er meget roligt, hvilket gør det ideelt til, at nyde en svømmetur i det flotte hav. I vinter perioderne er der stor chance for, at man ser kendte mennesker på denne strand, så husk et godt kamera, hvis dette skulle være tilfældet.

Hvis man har lyst til, at surfe på bølgerne i Barbados, er nordkysten og østkysten perfekt , her finder man nemlig større bølger end på vestkysten, dog er strandende mere stenet. På østkysten finder du, også den populære strand Bathsheba, stedet er især populær i blandt surfere. Stranden er også kendt som surfing området Soup Bowl, som er internationalt anerkendt i surfer verdenen.

Attraktioner og seværdigheder på Barbados


Barbados har nogle smukke koralrev, dykning med snorkel er derfor et "must" på Barbados. Du vil opleve nogle af havets mest farverige og eksotiske fisk, i det krystal klare vand.
Der er også nogle gode bådture, hvor du sejler rundt i bugterne på øen, samt har mulighed for, at svømme med skildpadder, fiske, eller snorkle.

Flower Forest


Flower Forest er 56 hektar og fredet for alt bebyggelse, disse 57 hektar land, er fyldt med smukke stier, træer og blomster. Ud af de 57 hektar land er 7 af dem en vild jungle og ligger 750 meter over havets overflade. Der er blomster året rundt i flower forest.

Prisen for adgang til flower forest:

Voksne: 12,50 US dollars eller 25 Bds dollars.

Børn i alderen 4-12 er halv pris og børn under 4 er gratis.

Animal Flower Cave


Animal flower cave i Barbados ligger under klipperne på den nordlige spids af øen. Denne grotte er et "must see" for natur interesseret mennesker. Kort efter århundredeskiftet blev grotten brugt som mødested, hvor den lokalebefolkning mødtes og dansede.

En tysk geografisk institution skønner, at hulens koraler er 400.000 til 500.000 år gammel.
På dage med roligt vejr, er det muligt, at svømme ind og udforske grotten.


Animal Flower Cave har åbent dagene fra mandag til søndag, og i tidsrummet fra 09.00 til 04.30

Pris for adgang til grotten:

Voksne: 10 US Dollars

Børn: 5 US Dollars