badge

3 Ferie Tilbud
Paris

 

Rejser til Paris - Byen fyldt med muligheder!


Paris, som er Frankrigs hovedstad forbindes ofte med kærlighed, shopping, museumsbesøg og store seværdigheder som Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre. Mange rejser til Paris, for at opleve den charmerende kulturelle stemning der er i byen, smage det fantastiske franske køkken eller opleve de fantastiske kulturelle værker, som byen rummer. Paris har ry for at være den smukkeste og mest romantiske storby og er samtidig fyldt med historiske seværdigheder, kunst, kultur og mode.frankrig parisMed en rejse til Paris, bor man oftest på hotel. Enten i Latinerkvarteret eller Operakvarteret, som henholdsvis har kort gåafstand til butikker, restauranter og store seværdigheder.
Paris er og forbindes ofte med et kæmpe modemekka. Her findes butikker i alle størrelse og med tøj for både de modeinteresserede og for dem, som ønsker tøj til en overkommelig pris. I Paris finder du nogle af de største modehuse, og ofte finder du mode i alt sin form, som endnu ikke er i butikkerne andre steder i verden.
Udover shopping og kunst tilbyder Paris også underholdning i størst og videst udstrækning. Det mest kendte sted er umiddelbart Moulin Rouge, hvor cancan-dansere underholder både franskmænd og andre nationaliteter. Derudover findes der adskillige jazz klubber, natklubber og mindre hyggelige barer, som bestemt er et besøg værd for langt de fleste turister.
Ønsker du at vide mere om, hvad du kan foretage dig under dit ophold i Paris, kan du købe aviserne Pariscone eller LOfficiel des Spectacles, som hver onsdag udkommer med et opdateret program over ugens begivenheder i Paris.

Transport


Der er mange muligheder for transport i Paris. Den mest foretrukne og billigste form for transport er undergrundstoget, der går under navnet metroen. Det er typisk også den hurtigste, da der kan forekomme meget trafik i byen. Togene kører hele tiden, og du risikerer normalt kun at vente højst 10 minutter. Hvis du ikke ønsker at benytte metroen, er der også rig mulighed for, at tage en taxa til din destination. Dette er dog typisk lidt dyrere og man kan risikere, at køre ind i en trafikprop, som forøger rejsetiden.

Paris og dens mange seværdigheder


frankrig paris andet billedeMange rejsende forbinder ofte Paris med en feriedestination for par, elskende eller andet lignende. Dog er byen ligeledes attraktiv for familier med børn, som ønsker en ferie med fart og underholdning. Byen rummer oplevelser som Disneyland, vandland, mindre forlystelsesparker, zoologiske haver og et stort akvarium med oplevelser for alle familiens medlemmer. Alt dette ligger i kort afstand fra Paris, med en køretid på op til 35 minutter.
Derudover findes der masser grønne parker, legepladser og andet for dig med familie og børn.
Er du på udkig efter de helt store seværdigheder i Paris, findes der steder som det anbefales du besøger.

Eiffeltårnet


Eiffeltårnet, som er Paris varemærke. Tårnet var indtil 1930 verdens højeste tårn, og står nu med sine 300 meter smukt midt i Paris. Tårnet indeholder tre niveauer, hvor man på andet niveau finder den omdiskuterede restaurant Jules Vernes. Årligt besøger 7 millioner mennesker tårnet, og det er især om aftenen, når lysene tændes, at fok strømmer til, for at opleve Eiffeltårnet.

Triumfbuen


Triumfbuen er sammen med Eiffeltårnet en af de mest kendte bygninger i Paris. Triumfbuen er bygget som bevis på den militære sejr i 1800 tallet, hvor Napoleon d. 1 var leder. Buen er efterfølgende blevet bygget yderligere op, og bruges den dag i dag som baggrund for større festligheder og arrangementer med dens altid oplyste facade.

Notre Dame


Notre Dame er nok en af verdens mest kendte katedraler. Den er renoveret over rigtig mange gange, og står i dag som en af byens hovedattraktioner for turister, og bliver samtidig brugt til større politiske og religiøse ceremonier.

Champs-Elysees


Champs-Elysees er formodentlig den mest kendte gade i Paris. Gaden var før i tiden stedet, hvor rige og glamourøse folk befandt sig. Her fandtes der luksus i form af fine huse, restauranter, butikker og meget andet. I dag er gaden mere civiliseret, men rummer stadig enkelte luksushuse og butikker, men samtidig discount butikker, burgerkæder og butikscentre. Gaden er også kendt for at være startstedet for cykelløbet Tour De France.

Louvre


Louvre er verdens største og mest populære museum verden over. Museet rummer kunst fra verden over, og det hænder ofte at noget kunst bliver udskiftes med andet, så der sker en rotation i besøgene. Rigtig mange turister fra hele verden besøger årligt museet.