badge

3 Ferie Tilbud
Norge

 

Få de bedste rejsetips til Norge


Norge er ofte kåret til verdens smukkeste land og må derfor betegnes som et oplagt feriemål hvad enten det er sommer eller skiferie.Norge rig på natur


norge norgeMindst en gang i livet bør du opleve de norske fjorde og dramatiske fjelde. Norge er et oplagt feriemål for dem som ønsker en aktiv ferie med cykling, vandring, fisketure og meget mere.
Lej en hytte og anvend den som udgangspunkt for at udforske den smukke natur. Tag på vandre ture på fjeldet, sejl i kano eller kajak eller lej en mountainbike og oplev naturen på nærmeste hold. Du kan også tage på en af Norges mange campingpladser, hvor der er god adgang til naturen.
Som noget helt nyt kan du i Hemsedal prøve en "mountain cart", som er en trehjulet cykel med brede dæk for voksne, hvor du kan køre ned af de asfalterede veje på fjeldet.

Storbyferie i Oslo


Oslo er en af verdens dyreste turistbyer. Til gengæld er byen samtidig imponerende med sit brede udbud af attraktioner, som er turen værd. Byen er rig på arkitektur, kulturoplevelser, historie og shopping. Nedenfor ser vi nå nogle af de mest markante oplevelser.

Munch museet


Museet rumme næsten 17.000 af Edvard Munch værker, heriblandt Skriget og Madonna, som eller blev stjålet fra museet i 2004. Udover hans værker som tæller både malerier, tegning og skulpturer, kan du også opleve ting fra hans arbejdsliv, arbejdsredskaber og møbler.

Opera huset


norge norge andet billedeOslos operahus stod færdigt i 2008 og har kostet 3,9 milliarder norske kroner. Huset smukt ligger ned til vandet og som turist kan du oplevet havet og havnen fra operahusets skrå tag.

Huset har 1,100 rum in og et totalt bygningsareal på 38,500 m2. Operahusets store auditorum har plads til 1.364 besøgende, mens de 2 mindre sale kan have mellem 200 og 400 besøgende. Husets hovedscene er The main stage is 16 meter dyb og 40 meter bred.

Mens det meste af huset er dækket i hvidt granit og La Facciata, en hvis italienst marmor, er scenetårnet dækket med hvidt aluminium designet af Løvaas & Wagle, som giver et bølgende mønster.


Holmenkolle


Skisports stedet Holmenkolle ligger i bydelen Vestre Aker i Oslo. Der har været afholdt skisportskonkurrencer siden 1892, hvor man hvert år forventer op mod 1 million besøgende. Herudover finder du i Holmenkolle et skisports museum med skisportshistorie og historie om polarekspiditioner.

3 ferie tilbud i Norge og Oslo


Ønsker du ikke at tilrette din egen ferie til Norge men ønsker du samtidig at være sikker på at du får de bedste tilbud, så anvend vores online tjeneste til at gøre arbejdet for dig. Med 3 Ferie Tilbud får du 3 tilbud på en ferie fra 3 rejsebureauer med en enkelt forespørgsel, hvormed du sikre dig, at du har det bedste beslutningsgrundlag for din ferie til Norge og Oslo.