badge

3 Ferie Tilbud
Gran Canaria

 

Gran Canaria øen med den evige sommer


Gran Canaria som er en af de kanariske øer har længe været skandinavernes favoritrejsemål. På Gran Canaria er der næsten altid garanti for sol og sommer, ligegyldig om du rejser i Januar eller August måned. Øen rummer adskillige muligheder for shopping, underholdning, badning og meget meget andet.Især byerne Playa Del Ingles, Maspalomas, Puerto Mogan, Arguineguin og Puerto Rico er velbesøgte og meget populære feriebyer med adskillige muligheder for oplevelser.
Har man besøgt øen mere end en gang, kan man nemt have en tendens til at vælge den samme by igen. Især Puerto Rico, som er en udsøgt perle har mange af de samme besøgende år efter år. Denne by som ligger i en slags dal lover næsten altid garanti for sol og sommer.
Ønsker du en ferie med total afslapning og sikkerhed for solskin, er dette feriested lige noget for dig.

Strande på Gran Canaria


spanien gran canariaGran Canaria er ligeledes kendt for sine lækre strande, hvor der er mulighed for at slappe af på en liggestole og bade i det lune Atlanterhav. Nogle af de mest besøgende og eftertragtede strande er Dunas de Maspalomas, Amadores stranden tæt ved Puerto Rico og Anfi Del Mar stranden som ligger i Arguineguin.
Især strandene ved Amadores og Anfi Del Mar er kendetegnet ved deres lyse sand og flotte blå hav. Her vil der være en snært af caribisk østemning.

Generelt for strandene på Gran Canaria er. at du kan sidde med udsigt ud over Atlanterhavet og nyde en lækker dessert eller drink, mens resten af familien nyder det gode vejr ved strandkanten.

Vejret og klimaet


Kendetegnet ved Gran Canaria er det subtropiske klima året rundt. På et helt år er der kun omkring 60 regnvejrsdage og gennemsnitstemperaturen er omkring 20 grader i skyggen året rundt.
Man skal være opmærksom på at vejret generelt er bedre på vest siden af øen, hvor de fleste feriebyer ligger. Er du mere interesseret i at holde ferie i hovedstaden Las Palmas vil du opleve at temperaturen er en smule mere varierende, og luften er en smule koldere.

Juli og August er de klart varmeste måneder, hvor den højeste temperatur er omkring 27 grader i skyggen mens vandtemperaturen er mellem 24-26 grader. Der er ligeledes i disse måneder kun mellem 1-2 regnvejrsdage og op til 13 solskinstimer pr. dag.
De fleste regnvejrsdage falder i efteråret, dog vil temperaturen stadig ligge på omkring 24-26 grader med op til 8-9 solskinstimer.
Du kan læse mere om Gran Canaria vejr her!

Mad og drikke


spanien gran canaria andet billedeNoget af det lækreste ved at komme på ferie er det altid lækre mad. Især på Gran Canaria er der garanti for at opleve de mange lokale retter til en overkommelig pris.

Spanien er især kendt for den lækre drink shangria, som er en rødvinsdrink blandet med danskvand og forskellige frugter samt deres lækre tapasretter, som består af mange små retter som f.eks. rejer i olie og hvidløg, brød med aioli, små grønne peberfrugter, Gran Canariske kartofler med mojo sovs og meget meget andet.
Disse retter finder du især på mange af de lokale restauranter.