badge

3 Ferie Tilbud
Thailand Hua Hin

 

Hua Hin Thailand


Hua Hin har siden 1920 erne været et af Thailands førende feriedestinationer. Byen ligger 300 km syd for hovedstaden Bangkok, hvor man typisk ankommer med fly i starten af sin ferie. Det tager omkring 2 timer at komme fra lufthavnen i Bangkok til feriedestinationen Hua Hin i bil.Byen er utrolig smuk og velholdt, generelt fordi byen er kongefamiliens foretrukne feriested. Indbyggerne er gode til at holde byen pæn og ren, og fordi de sætter en ære i at bo i kongefamiliens foretrukne ferieby, ser man ingen prostitution på åbne gader.
Byen er ligesom mange andre Thailandske feriedestinationer fyldt med smukke strande og skønt turkisblåt havvand. Derudover findes der masser aktiviteter, såsom surfing, ridning på hest, handlen på markeder, abebjerget syd for byen og meget andet.
Hvis du er mere til golfrejser ligger der flere af Thailands ældste og smukkeste golfbaner. En af dem er "Royal Hua Hin Golf" som oprindeligt er bygget i 1924.

Langt de fleste hotellerne i byen er af meget høj standard og beliggende helt ud til stranden. Fra de fleste hoteller er der mulighed for at en bus ind til centrum, hvor der er mulighed for at shoppe, spise og blive underholdt når mørket falder på.

Ønsker du en ferie i et af de mere luksuriøse områder, med mulighed for at opleve ægte Thailandsk stemning, samt nyde dagene med sol og strand, så er denne feriedestination at anbefale.

Vejr og klima i Hua Hin


Thailand er en af de feriedestinationer hvor du næsten altid er garanteret sol og varme. Også i byen Hua Hin er der året rundt mellem 26-30 graders varme. Når vejret er varmest, stiger temperaturene helt op til 34 grader i skyggen. De lavest forekomne temperaturer ligger på ned til 22 grader.

Vandtemperaturen er stort set stabil hele året rundt, og ligger på omkring 28-30 grader. I månederne fra november til april er der omkring 8-10 solskinstimer om dagen, og kun mellem 1-4 regnvejrsdage om måneden. I de resterende måneder fra maj til oktober er der omkring 7-8 solskinstimer i døgnet, mens der er fra 9-14 regnvejrsdage om måneden.

Strande i Hua Hin


thailand hua hinHua Hin Beach er hovedstranden og den mest turistpræget strand i Hua Hin. På strandfronten ligger der luksus hotellet som Hilton og Sofitel Central Hotel. Vandet ved denne strand er meget rolig, og sandet er blødt og kridthvidt. Der er parasoller og ligge stole på stranden du kan leje.

Cha-am Beach er ikke så turist præget som de andre strande. Mange thailander fra Bangkok tager typisk i deres weekend på denne strand for, at snakke med hinanden. Stranden er ca. 5 kilometer lang, hvor der ved siden af stranden ligger en vej, med boder, hvor du kan købe mad og drikke, eller souvenir. Priserne på denne strand er typisk billigere end de andre strande

Khao Takiab Beach ligger i den thailandske golf , 7 kilometer væk fra det centrale Hua Hin. Det der kendetegner Khao Takiab stranden er den 100 meter høje bakker, der opdeler stranden i 2 områder.
Den nordlige del af stranden, som er tættest på Hua Hin, har en afslappende atmosfære, samt nogle gode lokale restauranter.
Den sydlige del af stranden, er for dem der vil ligge i skyggen, under et træ for at undgå den varme sol.

Seværdigheder i Hua Hin


Klai Kangwon Palace


thailand hua hin andet billedeKlai Kangwon Palace betyder "langt fra bekymringer" og bliver brugt af den kongelige familie. Paldset blev bygget af Kong Rama VII, som ville bruge det til sommerbolig. Paladset blev færdig bygget nord for Hua Hin i år 1929 med udsigt ud over havet, paladset er spansk inspireret.
Du kan besøge paladset dagligt i tidrummet 09.00 - 04.00
Entre koster 20 Baht for voksne og 10 Baht for børn.

Black Mountain Water Park


Hua Hin har i 2012 fået et vandland Black Mountain Water Park, som ligger ved den kendte golfbane Black Mountain. Vandlandet ligger cirka 10 minutters kørsel fra Hua Hin bymidte. Black Mountain Water Park er udstyret med faciliteter af den højeste kvalitet, og overholder derfor alle sikkerhedsstandarder. I vandlandet vil du opleve et 17 meter højt tårn, med 9 forskellige rutsjebaner, som kommer i forskellige størrelser og former. Vandlandet tilbyder faciliteter som bølgebassin, stand og børnepool. Så uanset om du er en familie, par eller venner på ferie, så er Black Mountain Water Park en god oplevelse for alle.
Du kan besøge paladset dagligt i tidrummet 10.00 - 17.00 fra mandag til fredag
Entre koster 600 Baht for voksne og 300 Baht for børn i dagtimerne.

Khao Takiab - Abebjerget


Bjerget Monkey Mountain ligger ca. 3 km fra byens centrum, på den sydlige spids af Hua Hin stranden. Bjerget har fået dens navn på grund af alle de vilde aber der bor på bjerget. Aberne på bjerget er normalt meget menneske venlige. På bjerget er der også mulighed for, at købe mad til aberne, så du kan fodre dem.
Toppen er bjerget er ikke højere end 250 meter, men du får stadig en god udsigt over Hua Hin. På toppen af Monkey Mountain finder du et buddhistisk tempel og restaurant.