badge

3 Ferie Tilbud
Tyskland

 

Tyskland - vores nabo i syd


Vores naboland i syd, har rigtig meget at byde på når det kommer til ferie oplevelser for hele familien. Det er ikke uden grund at Tyskland ligger i toppen af listen over danskernes favorit rejsemål. Er du bosiddende i det jyske så kan rejsen til Tyskland klares i bil på få timer. Tyskland har det hele: rig på naturoplevelser, historie, storbyferie og kulturelle ferier. Samtidig er prisniveauet for at gå på restaurant, gå i byen eller tage på shopping-tur stadigvæk betragteligt lavere end i Danmark.Kør-selv-ferie i Tyskland


tyskland tysklandØnsker du kør-selv ferie i Nord Tyskland vil det være oplagt at tage et smut til Harzen. Hovedbyen i Harzen hedder Goslar og ligger små 400 km syd for Flensborg, hvilket giver en køretid på omkring 4 timer.
Det er også muligt at bryde turen op med en enkelt overnatning eller et mindre stop undervejs. Her er det muligt at opleve storbyerne Hamborg eller Kiel, som er værd at udforske på egen hånd. Herefter kan du fortsætte mod syd og opleve kultur, shopping eller naturparker.

Naturoplevelser i Tyskland


Måske er du ikke klar over at Tyskland har nogle af de største naturparker i Europa, som byder på et væld af naturoplevelser til glæde for hele familien. I naturparkerne finder du store bjergområder, lange floder, små idylliske småøer og et rigt dyreliv. Neden for vi se på nogle af de mest betagende naturparker

Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer


Naturparken er den største naturpark i Centraleuropa. Den strækker sig fra den ditmarske vestkyst til Elbens udløb i syd. Du finder altså både kyststrækninger og øer med sæler og store fugleflokke, samt uspoleret skønhed i store marskområder. Naturparkens størrelse er på 4410 km2 og blev grundlagt i 1985.

Nationalpark Harz


Et andet bud på en national park er Harz i Niedersachsen. Nationalparken er kendt for sine mange store vandre- og skiområder. Nationalparken strækker sig fra de lave bjergområder i Herzberg over Harz højderyggen til de nordlige bjergområder i Bad Harzburg og Ilsenburg. Højden variere fra 240 højdemeter i nord til 1141 højdemeter på Brockens tinder. Parken byder på en kompleks landskab og er nærmest ubeboet i store områder.

Storbyferie i Tyskland


Det er let at komme på storbyferie i Tyskland og muligheden benyttes af tusindvis af danskere hvert år. Man kan både flyve eller selv køre med bil eller tog på storbyferie i Tyskland. Her ser vi på de mest oplagte mål for en storbyferie i Tyskland set med danske øjne.

Hamborg


Hamborg er i en meget fornuftig køreafstand fra den dansk-tyske grænse og er derfor let opnåelig for danske rejsende. Hamborg er en storby med et rigt udvalg af shopping, restauranter og kulturelle oplevelser i form af koncerter og teater. Hamborg har også mange seværdige museer og er en gastronomisk højborg i Tyskland. Ved Binnenalster finder du en shopping-passage som er overdækket, hvor du finde de fasionable modebutikker og indkøbscentre. Du må ikke snyde dig selv for at se Hamborg fra vand siden med en af de mange turbåde, hvor man kommer igennem de mange kanalområder og samtidig kommer helt tæt på nogle af de store containerskibe i havnen.

Berlin


tyskland tyskland andet billedeTysklands hovedstad er et must som storbyferie i Tyskland. Her finde du Berlinmuren, Rigsdagen og Brandenburger Tor, som alle har historisk interesse. Herefter kan du slentre hen af Unter den Linden, som er den mest fasionable gade i Berlin, hvor du finder de største varemærke indenfor shopping.
Du kan også vælge at mærke noget af den gamle DDR-stemning ved at drage til Alexander Platz og se TV-tårnet, som du nærmest kan se alle steder fra i Berlins bymidte. Du kan komme op i TV-tårnets roterende kuppel, hvor der er en restaurant og en bar.

Ønsker du en heldags shopping tur er det værd at tage til Charlottenburg, som er en af Berlins mest elegante bydele, hvor du finder de små modebutikker, gallerier og restauranter.

Julemarked i Tyskland


Tyskerne er eksperter i at skabe den rette julestemning ved de mange store og populære julemarkeder i Tyskland. Et af de nærmeste julemarkeder er Lübeck, som ligger ca. 2,5 timers fra den danske grænse. Den gamle hansestad er kendt for en af de smukkeste julemarkeder, som bugter sig igennem byens smalle gader og skabe en nærmest magisk stemning.
Et andet julemarked tæt på Danmark er i Lüneburg. Byen er en af de rigeste byer i Nordtyskland og centrum i julemarkedet ligger på torvet foran byens smukke rådhus. Kun her kan du finde de berømte Lüneburger saltstenslygter og Wichern-adventskransen.
Kører du længere sydpå er det værd at gøre et stop ved julemarkedet i Hildesheim. Julemarkedet er her kendetegnet ved at være suppleret med mange kulturelle oplevelser i form at koncerter og teater.

3 Tilbud på rejser til Tyskland


Tyskland kan også anvendes som springbræt til andre ferie i Europa. En oplagt mulighed er at køre til Hamborgs internationale lufthavn, som er langt større end de danske lufthavne og byder på en lang række destinationer ofte til billigere priser. Med 3 ferie tilbud, får du 3 tilbud på 3 rejser i Tyskland, tilrettelagt af 3 rejsebureauer. Her er det så op til dig at vælge det tilbud der passer bedst i form at indhold, kvalitet og pris.